جلسه هم اندیشی مدیران ستادی و مسئولین کانون های بسیج

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۳ |
جلسه هم اندیشی مدیران ستادی و مسئولین کانونهای بسیج جامعه پزشکی تابعه دانشگاه برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی مدیران ستادی و مسئولین کانونهای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در مورخ 22 مهرماه سال 1396 در سالن اجتماعات طبقه 8 کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
 در این جلسه که با حضور دکتر طباطبایی، دکتر بیات، مدیریت های سازمان بسیج جامع پزشکی تهران بزرگ، مدیران کانون های بسیج جامعه پزشکی تابعه دانشگاه و مدیران ستادی کانون بسیج دانشگاه برگزار گردیده بود در خصوص شرح انتظارات از مدیران ستادی، نقطه نظرات، مشکلات سرپرستان کانونها و طرح شهید رهنمون مطالبی عنوان گردید.
در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر بیات ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم در خصوص عملکرد شش ماهه اول سال 96 کانون دانشگاه مباحث ارزنده ای را بیان فرمودند. سپس مدیریت نیروی انسانی، مدیر تربیت و آموزش و مدیریت فرهنگی کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در خصوص پاره ای از موارد مهمی که لازم است در مدیرت های مذکور توسط کانون های تابعه به آن توجه ویژه شود مطالبی را عنوان نمودند.
دکتر طباطبایی، مدیر سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ ضمن تشکر از اقدامات انجام شده توسط کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و معرفی این کانون به عنوان فعالترین کانون بسیج جامعه پزشکی در تهران، نقطه نظرات خود را برای هرچه بهتر انجام شدن برنامه ها، فعالیت ها و طرح شهید رهنمون عنوان نمودند و اظهار امیدواری کردند در روزهای پیش روی، شاهد فعالیت های گسترده تر و بیشتری از اعضای بسیج در تمامی حوزه ها باشیم..
در پایان جلسه دکتر طباطبایی از تلاش ها و زحمات دکتر بیات با اهدای لوح  قدردانی نمودند و نیز از مدیران ستادی کانون دانشگاه و کانون هایی که بیشترین فعالیت و همکاری را داشته اند تقدیر بعمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 128 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر