اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۶ |
مدیریت تربیت و آموزش کانون بسیج جامعه پزشکی در نظر دارد، اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس را ویژه مدیران و اعضای حلقات صالحین  طی دوره آموزشی با 18 امتیاز ضمن خدمت از تاریخ 23 لغایت 27 بهمن ماه برگزار نماید.
•اولویت ثبت نام با اعضای حلقات صالحین است که در دوره قبل شرکت نکرده باشند در صورت وجود سهمیه از نفرات تکراری ثبت نام صورت خواهد گرفت.
•    محل اسکان همراه با صبحانه، ناهار و شام در هتل مائده مشهد می باشد
•    وسیله نقلیه تدارک دیده شده قطار چهارتخته درجه یک در مسیر رفت و برگشت خواهد بود.
•    با توجه به حرکت قطار در بعد از ظهر روز 23 شهریور شام و وعده صبحانه به عهده مسافر می باشد.
•    برگشت قطار صبح روز 27 بهمن بوده و ناهار این روز مهیا گردیده است.
•   هزینه ثبت نام با احتساب سهمیه بسیجی مبلغ 170 هزار تومان می باشد.
•    امکان ثبت نام فرزندان در صورت موجود بودن سهمیه آزاد با مبلغ 325 هزار تومان فراهم گردیده است.
•    مبلغ ثبت نام فرزندان بین 2 تا 6 سال مبلغ 170 هزار تومان خواهد بود..
•    به دلیل ظرفیت محدود و حجم بالای درخواست کنندگان قرعه کشی صورت خواهد پذیرفت.
•    زمان ثبت نام تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 13 دی ماه خواهد بود.
•    جهت ثبت نام با شماره 86702176  تماس حاصل فرمائید.
•    لطفا موقع ثبت نام کدملی، نام پدر و تاریخ تولد دقیق خود را آماده فرمائید.

دفعات مشاهده: 885 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر