مراسم تجدید میثاق با لاله های سرخ دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |
مراسم تجدید میثاق با لاله های سرخ دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه فجر برگزار شد.
مراسم بزرگداشت و تجلیل از مقام شهدای انقلاب اسلامی  با حضور دکتر ناصری پور امروز دوشنبه 16 بهمن ماه در کنار مزار دو شهی گمنام دانشگاه برگزار گردید.
به مناسبت گرامی داشت ایام الله دهه فجر و بزرگداشت یاد و مقام شهدای انقلاب اسلامی، مراسمی به همت کانون بسیج جامعه پزشکی و مشارکت دفتر امور شاهد و ایثارگر با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، هیئت رییسه ، اعضای هیئت علمی و جمعی از پرسنل دانشگاه در کنار مزار شهدای گمنام برگزار شد.
در این مراسم دکتر ناصری پور ضمن درود به روان پاک شهدای کربلا و انقلاب اسلامی عنوان کرد: تاریخ هر ملتی شاهد وقایع زیادی هست که پشتوانه ملت می باشد، تاریخ انقلاب اسلامی هم یادآور ایثارگری شهدای گرانقدر است که برگ زرینی را رقم زدند. ما هم پاسدار خون شهدا و ادامه دهنده راه آنها باشیم.
وی افزود: مراسم امروز به صورت نمادین انجام گرفته است، ولی آنچه مهم می باشد فرهنگ پاسداشت خون شهدا است که باید جزء فرهنگ سازمانی  تلقی گردد.
دکتر ناصری اظهار امیدواری کرد که بتوانیم حرمت خون شهدا و ایثارگران را به بهترین نحو حفظ نماییم.
سپس حجت السلام و المسلمین عیسوی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران معجزه تاریخ است و مهمترین نعمت ما هم وجود انقلاب اسلامی است؛ در واقع انقلاب اسلامی حلقه واسط بین مبعث پیامبر اسلام (ص) و ظهور امام زمان می باشد. علی رغم مشکلات موجود، باید اصل انقلاب و نظام اسلامی حفظ گردد و هر فردی در حوزه مربوط نقش خود را به خوبی ایفا نماید و در  جهت ارتقاء شاخص های انقلاب اسلامی تلاش کند. ایشان ضمن آروزی توفیق برای افراد خاطر نشان کرد: میراث شهدای انقلاب اسلامی باید به طور جدی حفظ گردد.
در ادامه از دکتر لبافی نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران فرزند شهید لبافی نژاد تقدیر بعمل آمد.
شایان ذکر است در این مراسم با غبار روبی مزار شهدای گمنام، اهدای گل، قرائت زیارتنامه حضرت زهرا (س)  یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر