ویزیت رایگان در درمانگاه تک تخصصی شهید سردار تهرانی مقدم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶ |
کانون بسیج جامعه پزشکی ایران با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در نظر دارد ویزیت رایگان برای بیماران در درمانگاه تک تخصصی شهید سردار تهرانی مقدم در روزهای 17 و 18 بهمن ماه سالجاری انجام دهند.
مصادف با ایام الله دهه فجر ، به همت کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در درمانگاه تک تخصصی شهید سردار تهرانی مقدم ویزیت رایگان ویژه بیماران منطقه ملارد-سرآسیاب  در روزهای سه شنبه و چهارشنبه  17ر و 18  بهمن ماه صورت می پذیرد.
گفتنی است در این اقدام خیرخواهانه متخصصین  رشته های مختلف ( قلب ، ارتوپدی ، زنان ، چشم ) و پزشک عمومی از مراکز شهید اکبر آبادی ، شفا یحیاییان و مجتمع حضرت رسول اکرم (ص)  حضور دارند  و در روزهای ذکر شده ویزیت بیماران و تجویز  دارو به صورت رایگان انجام می گیرد.

دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر