بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از مناطق زلزله زده کرمانشاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ |
دکتر ناصری پور روز سه شنبه 17 بهمن ماه از مراحل ارایه خدمت و پایگاهای تخصصی مستقر در سطح استان کرمانشاه بعنوان نماینده وزیر بهداشت در مناطق آسیب دیده زلزله غرب کشور بازدید نمود.
 در پی اعزام گروهی از پزشکان متشکل از رشته های تخصصی مورد نیاز مناطق زلزله زده کرمانشاه از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناطق نیازمند ،دکتر ناصری پور رییس دانشگاه به همراه معاونت بهداشتی و مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی، از مراحل ارایه خدمت و پایگاهای تخصصی مستقر در سطح استان کرمانشاه بعنوان نماینده وزیر بهداشت در مناطق آسیب دیده زلزله غرب کشور بازدید بعمل آوردند.
در طی این بازدید که از سوی معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور داشتند، از بیمارستان صحرایی بانگر در سرپل ذهاب دیدن و گزارش اقدامات انجام گرفته را دریافت نمود.
در ادامه این برنامه از مرکز تخصصی خیریه چشم پزشکی نورآوران سلامت و پایگاههای سیار خدمات دندانپزشکی مستقر در منطقه ازگله روستای قلعه بهادری نیز بازدید نمودند.
همچنین به  موازات ارایه خدمات پزشکی و درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران، تیمی از کارشناسان معاونت اجتماعی و کانون بسیج جامعه پزشکی  دانشگاه به نیازسنجی مناطق زلزله زده از نظر سایر احتیاجات ضروری پرداخته و پس از ارایه گزارشات نیازسنجی های بعمل آمد.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن بازدید از روستاهای منطقه(روستای انجیره) با عملیاتی نمودن تعدادی از پروژه های عمرانی و بهداشتی پیشنهادی موافقت نموده و اعتبارات لازم  به این امر تخصیص داد، که طی مدت کوتاهی به بهره برداری خواهند رسید.
گفتنی است در راستای معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین جهت امداد رسانی به هموطنان زلزله زده کرمانشاه ، تیم پزشکی  اعزامی دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه 14 تا جمعه 20  بهمن ماه در مناطق سر پل ذهاب،  قصر شیرین و ثلاث باباجانی آماده ارائه خدمات  بهداشتی و درمانی  به مردم می باشند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 183 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر