اختصاص مبلغ 150 میلیون ریال از محل کمک های مردمی کارکنان دانشگاه برای ساخت مدرسه در کرمانشاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۸ |

خانم فرهادی مسئول بسیج خواهران دانشگاه از اختصاص مبلغ  150 میلیون ریال  از محل کمک های مردمی کارکنان دانشگاه توسط ریاست محترم دانشگاه جهت ادامه ساخت مدرسه شهدای گمنام روستای انجیره بان آواره علی از توابع شهرستان سرپل ذهاب استان کرمانشاه خبر دادند.
ایشان در مراسم بزرگداشت لاله های سرخ انقلاب اسلامی، یادواره شهدای گردان کمیل، حنظله و جشن پیروزی انقلاب اسلامی که به همت معاونت محترم اجتماعی و کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در روستای مورد اشاره  برگزار شده بود به سمع جهادگران و زلزله زدگان عزیز کرمانشاهی رساندند.
دراین مراسم معنوی حجت الاسلام والمسلمین سرلک مدرس حوزه و دانشگاه به ایراد سخنرانی با موضوع مهرورزی در خانواده و جامعه پرداخته و همگان را به محبت بی هیچ چشم داشتی و صرفا برای رضای خداوند متعال دعوت نمودند.
آواز محلی سرپل شهرمن توسط آقای مجتبی ویسی از خوانندگان کرمانشاهی در وصف زلزله و روایتگری سرداراسدالهی فرمانده محترم لشگر 27 محمد رسول ا...(ص) یکی از جهادگران نمونه مستقر در کوئیک کرمانشاه از جمله برنامه های اجرا شده در این برنامه بود.
در این مراسم از فرزند شهید شوشتری به عنوان مهمان و از7 خانواده شهید و جانباز زلزله زده تقدیر بعمل آمد در این بین مشاهده پدر شهید نجفی که بعد از گذشت 30 سال از شهادت فرزندشان، تنها یادگار شهید، دختر شهید را نیز در زلزله از دست داده بودند، ما را به یاد صبر و استقامت حضرت زینب(س) می انداخت.
در ادامه مراسم برادر بسیجی حاج ابراهیم آوردیده با مداحی در وصف بانوی بی نشان همه عزیزان را مهمان سفره حضرت زهرا (س) نمودند.  در پایان مراسم کودکان، نوجوانان مهمان هدایای ویژه ای از این برنامه دریافت نمودند.
  • بیمارستان شفاء یحیائیان

دفعات مشاهده: 567 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر