برگزاری کارگاه اخلاق پزشکی در نظام سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ |
کارگاه اخلاق پزشکی در نظام سلامت در مورخ 15 اسفند ماه سال 96 برگزار گردید.
در روز سه شنبه مورخ 15/12/96 کارگاه اخلاق پزشکی در نظام سلامت در مرکز همایشهای رازی توسط کانون بسیج جامعه پزشکی و گروه اخلاق پزشکی دانشگاه و با شرکت 100 نفر از پزشکان و پیراپزشکان و مسئولین مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه با مباحث تخصصی اخلاق حرفه ای و سخنرانی اساتید محترم گروه اخلاق پزشکی و دانشکده علوم رفتاری و معاون بهداشنی دانشگاه طبق برنامه ذیل برگزار گردید در آخر برنامه به تمام شرکت کنندگان و سخنرانان در کارگاه گواهی شرکت و سخنرانی  تحویل گردید.

موضوع سخنرانی سخنران تخصص
مفهووم نظامت سلامت- عدالت و تخصیص منابع آقای دکتر عبادی آذر معاونت بهداشتی دانشگاه- مدیریت بهداشت PHD
مفهوم اخلاق در نظام سلامت خانم دکتر اکرمی اخلاق پزشکی PH.D by research
کلیات اخلاق حرفه ای در حوزه سلامت و بهداشت عمومی خانم دکتر منتظری عضو گروه اخلاق پزشکی دانشگاه ع.پ. ایران