برگزاری اعیاد شعبانیه در استان زلزله زده کرمانشاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
سلسله جشن های دردانه های نبی اکرم(ص) برگزار گردید.
 به همت گروه جهادی مردمی شهدای گمنام با همکاری معاونت اجتماعی و کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی قم و موسسه معماری گلستان سلسله جشن های دردانه های نبی اکرم(ص) در اعیاد رجبیه و شعبانیه در شهرستان سرپل ذهاب و روستاهای تابعه خنده بر لب های دردانه های عزیز زلزله دیدگان نشاند.
این سلسله جشن ها با نام دردانه های نبی با هدف شاد نمودن مردم آسیب دیده و آشنایی با جشن های شیعیان در مناطق مختلف شهرستان سرپل ذهاب همراه با برنامه عمو روحانی، اجرای موسیقی زنده، سرودهای کردی، تئاتر، مسابقات مختلف فرهنگی و مسابقه کودکان و نوجوانان  به شرح ذیل برگزار گردید.
  1. 2 شعبان شب میلاد امام حسین (ع) همزمان با 30 فروردین ماه 1397 از ساعت 30/9  لغایت 30/12 نیمه شب  در پارک بسیج شهرستان سرپل ذهاب اجراشد.
  2. 3 شعبان روز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار همزمان با 31 فروردین ماه 1397 از ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر در روستای انجیره بان آواره علی از توابع سرپل ذهاب، جشن این روستا در سازه های مدرسه شهید گمنام در حال ساخت بعد از زلزله اجرا گردید.
  3. 3 شعبان شب میلاد حضرت عباس (ع) همزمان با 31 فروردین ماه 1397 از ساعت 9 لغایت 12 شب
    در روستای فرمایشه از توابع سرپل ذهاب اجرا شد.
  4. 4 شعبان روز میلاد علمدار کربلا حضرت عباس (ع) و روز جانباز همزمان با اول اردیبهشت ماه 1397 از ساعت 11 تا  یک ظهر در روستای مله روان از توابع سرپل ذهاب اجرا شد.
  5. 4 شعبان روز میلاد قمر منیر بنی هاشم (ع) همزمان با اول اردیبهشت ماه 1397 از ساعت 4  تا  6 بعد از ظهر در روستای کفرو سلمان از توابع سرپل ذهاب اجرا گردید.
  6. 4 شعبان شب میلاد سید ساجدین امام سجاد (ع) همزمان با اول اردیبهشت ماه 1397  از ساعت 6 لغایت 9 شب در روستای سراواره نجفی از توابع شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید، این روستا در زلزله 18 کشته داشته و تقریبا همه مردم روستا داغدار بوده اند.
  7. 12 رجب شب میلاد مولای متقیان امام علی (ع) همزمان با دهم فروردین ماه 1397  از ساعت 8 لغایت 12 شب همراه با پذیرایی شام در روستای تپه سبز و رمکی اجرا شد،  این روستا دارای یک جهادگر جانباز از زلزله بم است که خود اخیرا زلزله دیده شده است.
  8. 13 رجب روز میلاد امیرالمومنین (ع) همزمان با یازدهم فررودین ماه 1397– از ساعت 1 لغایت 4 بعد از ظهر همراه با ناهار در روستای انجیره بان آواره علی  برگزار گردید در این جشن مسابقه آشپزی بانوان – مسابقه تیراندازی ویژه آقایان نیز به برنامه های اضافه گردید.
  9. 31 فروردین ماه و در شب تولد شهید ابراهیم هادی،  زیباترین تولد در روستایی با نام دوله دراز کاک مراد
    با سه خانواده و چهار کودک در دورافتاده ترین روستاهای سرپل ذهاب چند کیلومتر بعد از فرمایشه در دل کوه به همراه خوردن کیک تولد در کاسه های بسیار شیک و زیبا پنج ماه بعد از زلزله و همراه با اهدای کانکس حمام ، سرویس بهداشتی و آبگرمکن به خانواده هایی که تا به حال مزه آب گرم حمام را نچشیده اند، صورت گرفت.
خاطر نشان می گردد این جشن ها به مناسبت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت در چندین روز و چندین روستا برگزار خواهد گردید.

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر