سبک زندگی ایرانی و اسلامی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۰ |
دوره آموزشی" سبک زندگی ایرانی و اسلامی " ویژه حلقات صالحین و مدیران کانون های بسیج جامعه پزشکی تابعه دانشگاه با 8 ساعت آموزش ضمن خدمت کارکنان در مردادماه برگزار گردید
مدیریت تربیت و آموزش بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برنامه آموزشی سبک زندگی سبک زندگی ایرانی و اسلامی را با حضور150نفر از اعضای حلقات صالحین را در مورخ 97/5/20 در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار نمود.
ابتدا برنامه با تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید سپس سرکار خانم مافی در خصوص گزارشات ارسالی حلقات صالحین توضیحاتی را بیان فرمودن سپس جناب آقای دکتر کاشانی استاد دانشگاه در خصوص «سبک زندگی که شامل مجموعه رفتارها و الگوهای کنش‌ هر فرد که معطوف به ابعاد هنجاری و معنایی زندگی اجتماعی می­باشد اطلاق می‌شود و نشان‌دهنده کم و کیف نظام باورها و کنش‌های فرد است. به عبارتی سبک زندگی بر ماهیت و محتوای خاص تعاملات و کنش‌های اشخاص در هر جامعه دلالت دارد و مبین اغراض، نیات، معانی و تفاسیر فرد در جریان عمل روزمره و زندگی روزانه است.»
«سبک زندگی پایه و اساس فهم شرایط فرهنگی موجود و تحولات پیش رو در این حوزه تلقی می‌شود و نشان می‌دهد که در بطن ارزش‌های موجود در خرده‌نظام فرهنگی چه می‌­گذرد. در واقع با به‌کارگیری مفهوم سبک زندگی و تعمق در آن می‌توان از هنجارهای پنهان در اذهان، باورها و رفتارهای مردم یک جامعه، سر درآورد و از جهت‌گیری‌ها و الگوهای موجود یا در حال شکل‌گیری، تفسیر واقع‌بینانه‌ای ارایه کرد. »  در ادامه برنامه گروه فرهنگی "رگا" ویژه بانوان به بیان تبیین سبک زندگی دو نفر از افراد که تغییر اساسی در سبک زندگی آنان رخ داده بود پرداختند.

دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر