دیدار و تجلیل از همسران جانباز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۴ |
 به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس دیدار و تجیل از همسر جانباز داود تجلیل به همت کانون بسیج جامعه پزشکی انجام شد.

همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس روز سه شنبه 3 مهرماه 1397 جمعی از همکاران بسیج جامعه پزشکی ستاد دانشگاه به همراه همکاران کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم با خانم پروین قلعه کلهری، کمک بهیار بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم همسر فداکار جانباز سرافراز داود تجلیل در منزل ایشان دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار صمیمی آقای البرزی، از ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه بر ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم از ایثارگران پرداختند و خانم دکتر مجدی و خانم فرهادی ضمن رساندن سلام گرم و صمیمی رئیس دانشگاه به خانواده خانم قلعه کلهری، عنوان نمودند جانبازان اسناد گویا و زنده مظلومیت امت اسلامی و حقانیت دفاع مقدس ما بشمار میروند و شما همسران جانبازان چون کوه صبری ستودنی هستید و زیبا ترین عشق را در جانبازی ترسیم نمودید. اوج صبر، مقاومت وپایداری در شما متبلور شده است.

در ادامه این دیدار، جانباز داود تجلیل به بازگویی حضور خود در عملیات های مختلف هشت سال دفاع مقدس از جمله خیبر، و الفجر و ... و بیان خاطراتی پرداخت و گفت بعد از نایل شدن به درجه جانبازی، سختی‌های بسیاری متحمل شدیم و همچنان هم ادامه دارد.
وی افزود: ولی آنچه جانبازان را سرزنده نگه می‌دارد، دیدار مسوولان از می باشد که نشان دهنده این می باشد که  ما را فراموش نکرده اند و این ارزشمند است.

در ادامه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خانم قلعه کلهری، این پرستار بعنوان همراه بیصدا تجلیل بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر