دیدار و تجلیل از همسران جانباز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۴ |

دکتر ناصری پور در منزل خانم مریم سلیمانی همسر جانباز، از کارکنان شاغل در بیمارستان لولاگر شامگاه سه شنبه مورخ 97/7/3 دیدار و گفتگو کرد.

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس دکتر ناصری پور، رئیس دانشگاه به همراه دکتر بیات، مدیر بسیچ چامعه پزشکی و جمعی از کارکنان ستاد شاهد و ایثارگر و کانون بسیج جامعه پزشکی از خانم مریم سلیمانی همسر جانباز سرافراز محمد همایونی ، دیدار کرد.

در ابتدای این دیدار صمیمی دکتر ناصری پور ضمن تشکر و قدردانی از همسر جانباز، عنوان نمودند جانبازان اسناد گویا و زنده مظلومیت امت اسلامی و حقانیت دفاع مقدس ما بشمار میروند و شما همسران جانبازان چون کوه صبری ستودنی هستید و زیبا ترین عشق را در جانبازی ترسیم نمودید. اوج صبر، مقاومت وپایداری در شما متبلور شده است و از نزدیک از مشکلات و مسائلی که پیش روی  خانواده های جانباز علی الخصوص در زندگی خانم مریم سلیمانی موجود بود مطلع شدند.

دکتر ناصری پور با اشاره به مقام ایثارگران اظهار داشت: جامعه ایران اسلامی همیشه به این دلاورمردان مدیون است و روحیه بالای خانواده معظم شهدا و جانباز بزرگترین درس برای ماست و وظیفه همگی را برای حفظ و ادامه راه آنان سنگین می کند.

شایان ذکر است در این دیدار که به همت دفتر بسیج جامعه پزشکی دانشگاه صورت پذیرفت با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خانم مریم سلیمانی، این پرستار بعنوان همراه بیصدا تجلیل بعمل آمد.

گفتنی است محمد همایونی جانباز 30 درصد اعصاب و روان  می باشد.

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر