جشن عید غدیر در دانشکده پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۳۰ |
جشن بزرگ عید غدیر خم به همت سادات دانشکده پرستاری و مامایی و همچنین بسیج دانشکده های پرستاری و مامایی و مدیریت و اطلاع رسانی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی: جشن بزرگ عید غدیر خم به همت سادات دانشکده پرستاری و مامایی و همچنین بسیج دانشکده های پرستاری و مامایی و مدیریت و اطلاع رسانی با حضور دکتر پیروی، رییس دانشکده پرستاری، حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی میردیلمی و کارکنان دو دانشکده در روز دوشنبه مورخ 28 مرداد ماه 98 در سالن شورای 2 برگزار گردید.
در این برنامه همکاران از نوای زیبای مداحان اهل بیت استفاده کردند و در مسابقه فرهنگی غدیر نیز شرکت کردند و مراسم باتوزیع کیک غدیر و اهدای لوح یاد بود به عزیران و دریافت عیدی از سادات مجلس به پایان رسید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر