برگزاری دوره توانمندسازی مدیران فرهنگی بسیج جامعه پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
دوره توانمندسازی مدیران فرهنگی دانشگاه در تاریخ ۱۳۹۸/۶/۱۳ در سالن شماره 5 مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار گردید.
این برنامه با حضور تعداد   42 نفر از مدیران فرهنگی از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز و در ساعت ۱۵:۳۰ پایان یافت..
اولین کارگاه این دوره که با حضور حجت الاسلام و المسلمین صادقی بعنوان مدرس برگزار گردید، مباحث کاربردی بسیاری  در زمینه مدیریت زمان از جمله آشنایی باهدف گذاری و روش های تعیین اولویت اهداف، مدیریت دقیق زمان  و همچنین نحوه برنامه ریزی نمودن در امور زندگی و کار مورد آموزش قرار گرفت که با توجه به کارگاهی بودن این دوره، در پایان کلاس، شرکت کنندگان قادر به تعیین هدف بوده و توانستند برنامه صحیحی برای روزمره خود ترسیم نمایند.
با توجه به جمع آوری برگه های نظرسنجی از شرکت کنندگان، برنامه مورد رضایت و استقبال انها قرار گرفته و ایشان درخواست ادامه دار بودن این نوع برنامه ها را داشتند.
لازم بذکر است در ادامه این دوره 13 مهر کارگاه اخلاق عملی از نگاه آیت ا.. مهدوی کنی توسط خانم دکتر فهیم از 8 صبح لغایت 16 در همین مکان برگزار خواهد گردید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 98 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر