خدمت رسانی به زائرین اربعین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱ |

به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ایران تیم درمانی مشتمل بر پزشک متخصص  و عمومی، پرستار  و تکنیسین داروخانه در تاریخ 19/7/98 به سرپرستی آقای دکتر حسین فرزانه در غالب کاروان درمانی با اتوبوس به کشور عراق اعزام شدند. با برنامه ریزی های صورت گرفته با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره (بنیاد برکت) و دانشگاه الفرات الاوسط عراق تیم درمانی دانشگاه در دوگروه  در مسیر پیاده روی در عمود های 105 و 1120 مستقر شدند .
فعالیت  تیم درمانی گروه اول در عمود 105 با پشتیبانی دانشگاه الفرات الاوسط عراق  و 40 نفراز کادر درمانی دانشگاه که مشتمل بر پزشک عمومی و متخصص  و پرستار  در 5 روز کاری با ویزیت 8هزار بیمار و خدمات پرستاری صورت پذیرفت .
گروه دوم تیم درمانی در عمود 1120 مسیر نجف کربلا با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام ره (بنیاد برکت ) مستقر شدند. فعالیت این گروه در درمانگاهی به وسعت 250متر  و چادرهای درمانی جهت ویزیت و پانسمان و تزریقات و همچنین ماساژ مراجعین و کانتینر داروخانه  به مدت 7روز  با 10هزار ویزیت و خدمات پرستاری با 50نفر کادر پزشکی به ارائه خدمت پرداختند .
جا دارد از همکاری و مساعدت خالصانه ریاست محترم دانشگاه، دکتر کوهپایه زاده و  مسئول محترم بسیج جامعه پزشکی دانشگاه دکتر طباطبایی و مشاور محترم ریاست دانشگاه آقای  صفائیان  ورئیس محترم ستاد اجرایی فرمان حضرت  امام (ره) دکتر مخبر و کلیه همکاران تیم پزشکی اعزامی از دانشگاه که در تحقق یافتن این خدمت عظیم به زائرین حسینی سهیم و شریک بودند کمال تشکر و قدردانی داشته باشیم .اجرکم عندا..

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر