دوره آموزش مجازی افسر ایمنی زیستی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |

نحوه برگزاری:
دوره آموزشی افسر ایمنی زیستی و آزمایشگاهی صرفا مجازی بوده و در سه مرحله عمومی ، پیشرفته و تکمیلی ارائه می شود که به شرح ذیل بیان شده است.
لازم به ذکر است به افرادی در هر سه بخش موفق به کسب 75% نمره کامل شوند مدرک معتبر مسئول ایمنی زیستی و آزمایشگاهی (BIOSAFETY OFFICER) به زبان انگلیسی اعطاء می شود.
شرایط و ضوابط:
دارا بودن حداقل مدرک کاردانی یا اشتغال به تحصیل در رشته های علوم آزمایشگاهی ، زیست فناوری، علوم زیستی، علوم کشاورزی و گرایش های مختلف رشته شیمی، محیط زیست ، HSE گرایش بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط و پزشکی و داروسازی

دوره عمومی:    20 ساعت                    هزینه:    2،500،000  ریال
دوره پیشرفته:     50 ساعت                  هزینه :  3،500،000 ریال
دوره تکمیلی:     30 ساعت                   هزینه:   2،500،000 ریال
هزینه به شماره حساب 7-11501515-35-3810 بانک انصار به نام بسیج جامعه پزشکی واریز و فیش واریزی در سایت ثبت نام به نشانی  http://basij.iums.ac.ir  بارگذاری (فرم ثبت نام)شود.
سرفصل مراحل در شروع هر  مرحله در سامانه آموزش مجازی قابل رویت می باشد
هزینه مراحل جداگانه دریافت خواهد شد و داوطلبان نیاز نیست کل شهریه دوره را یکجا پرداخت نمایند.
لازم به ذکر است که از فراگیران در پایان هر مرحله، آزمون به صورت اینترتی توسط سامانه آزمون آنلاین گرفته خواهد شد که در صورت کسب حدنصاب حداقل 75 درصد نمره آزمون فراگیران مجاز به شرکت و ثبت نام در مرحله بعد می باشند.
همچنین در صورتی که فراگیری حد نصاب لازم برای ورود به مرحله بعد را کسب ننماید می بایست مبلغ 500،000 ریال هزینه جداگانه شرکت در آزمون برای همان مرحله پرداخت نموده و در صورت کسب نمره حداقل مذکور وارد مرحله بعد شود. این امکان فقط دوبار تکرار می شود و در صورت عدم کسب نمره حداقل فراگیر مجاز به ادامه دوره نمی باشد.
قابل توجه داوطلبان گرامی: به هیچ عنوان وجه پرداختی قابال استرداد نمی باشد.
موارد مورد نیاز داوطلبان جهت شرکت در دوره:
اینترنت با سرعت حداقل 256m/s
داشتن اسپیکر و میکروفن
Webcam
شروع دوره :  1 دی ماه 1398
ساعت:16  الی 20 روزهای زوج (شنبه، دوشنبه، چهارشنبه)
مدت زمان دوره: 100 ساعت
در صورت وجود سوال و یا ابهام داوطلبان می توانند در ساعات اداری (9-15) با شماره تلفن 86702176 و یا 86702705 تماس حاصل نمایند. یا از طریق آیدی biosafetyofficer تلگرام در تمام ساعت شبانه روز پیام خود را برای مسئول دوره ارسال نمایند.
جهت ثبت نام و ارسال مدارک اینجا را کلیک نمائید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر