• 1403/04/04 - 20:30

«الیوم اکملت لکم دینی...»، «من کنت مولاه علی مولاه...»

عید سعید غدیر مبارک

335107.mp3 «الیوم اکملت لکم دینی...»، «من کنت مولاه علی مولاه...»

معاشرالنّاس، ما قصّرْت فی تبْلیغ ما أنْزل الله تعالی إلی، و أنا أبیّن لکمْ سبب هذه الْآیة: إنّ جبْرئیل هبط إلی مراراً ثلاثاً یأْمرنی عن السّلام ربّی و هوالسّلام أنْ أقوم فی هذا الْمشْهد فأعْلم کلّ أبْیض وأسْود: أنّ علی بْن أبی طالبٍ أخی و وصیّی و خلیفتی (علی أمّتی) والْإمام منْ بعْدی، الّذی محلّه منّی محلّ هارون منْ موسی إلاّ أنّه لانبی بعْدی وهو ولیّکمْ بعْدالله و رسوله، وقدْ أنْزل الله تبارک و تعالی علی بذالک آیةً منْ کتابه (هی): (إنّما ولیّکم الله و رسوله والّذین آمنواالّذین یقیمون الصّلاة ویؤْتون الزّکاة و همْ راکعون)، و علی بْن أبی طالبٍ الّذی أقام الصّلاة و آتی الزّکاة وهو راکعٌ یریدالله عزّوجلّ فی کلّ حالٍ.

هان ای مردم، آنچه بر من فرود آمده، در تبلیغ آن کوتاهی نکرده ام و حال برایتان سبب نزول آیه را بیان می کنم، همانا جبرئیل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوی پروردگارم فرمانی آورد که در این مکان به پا خیزم و به هر سفید و سیاهی اعلام کنم که علی بن ابی طالب(علیه السلام) برادر، وصی و جانشین من در میان امّت و امام پس از من بوده؛ جایگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسی(سلام الله علیه) است، لیکن پیامبری پس از من نخواهد بود او (علی علیه السلام)، صاحب اختیارتان پس از خدا و رسول است؛ و پروردگارم آیه ای بر من نازل فرموده که: «همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و کسانی هستند که نماز به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند» و هر آینه علی بن ابیطالب(علیه السلام) نماز به پا داشته و در رکوع زکات پرداخته و پیوسته خداخواه است. (فرازی از خطبه غدیر)

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران فرا رسیدن عید سعید غدیر، عید باعظمت مسلمانان، عید اکمال دین و اتمام نعمت الهی را به همه مسلمین جهان علی الخصوص مردم ولایتمدار ایران عزیز اسلامی تبریک عرض می نماید.

• گروه اخبار : مناسبتی ملی مذهبی,داخلی,[اخبار پايگاه]
: