• 1402/11/18 - 18:00
  • - تعداد بازدید کنندگان: 21
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

محمّدٌ رسول اللّه والّذین معه أشدّاء على الْکفّار رحماء بیْنهمْ

پیام تبریک بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت فرا رسیدن عید سعید مبعث.

323466.mp3 محمّدٌ رسول اللّه والّذین معه أشدّاء على الْکفّار رحماء بیْنهمْ

قال رسول اللّه صلوات الله علیه و آله : انّ فى الْجنّة غرفا یرى ظاهرها منْ باطنها ، وباطنها منْ ظاهرها ، یسْکنها منْ امّتى منْ اطاب الْکلام ، واطْعم الطّعام ، وافْشى السّلام ، وصلّى باللّیْل و النّاس نیامٌ، ثمّ قال : افْشاء السّلام انْ لایبْخل بالسّلام على احدٍ من الْمسْلمین.

حضرت محمد صلوات الله علیه و آله : در بهشت قصرها و غرفه هائى است که اندرون آنها از بیرون و نماى خارجى و ظاهر آنها از درون پیداست ، از امّت من کسانى در آنها سکونت خواهند گزید که پاکیزه سخن بگویند ، افشاى سلام کنند و شب هنگام که مردم در خواب راحت آرمیده اند به عبادت پردازند ، مقصود از افشاى سلام این است که از سلام کردن بر هیچ مسلمانى بخل نورزند.

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران فرا رسیدن عید بعثت پیامبر خاتم ، حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه را تبریک عرض‌ می‌نماید.

• گروه اخبار : مناسبتی ملی مذهبی
: