• 1402/11/23 - 04:22

میدان خدمت در عید انقلاب

گزارش خدمت رسانی کانون های بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در یوم الله 22 بهمن

323693.mp3 میدان خدمت در عید انقلاب

در چهل و پنجمین بهار انقلاب اسلامی ، اعضای بسیج جامعه پزشکی در کانون های مرکز بهداشت غرب تهران و بیمارستان لولاگر با حضور فعال در مسیرهای راهپیمایی یوم الله 22 بهمن به ارائه خدمات سلامت به ملت انقلابی پرداختند.

گروه های درمانی جهادگر در غرفه های وزارت بهداشت و شهرداری منطقه 22 تهران به ارائه خدمات پزشکی ، دندانپزشکی ، غربالگری فشار و قند خون ،  مشاوره  بیماری های رفتاری ، مشاوره روان و تغذیه به ارائه خدمت پرداختند.

بازدید غرفه ها و ایستگاه های عرضه مواد غذایی ، ارائه آموزش های بهداشتی و تذکرات لازم برای رعایت موازین بهداشتی به متصدیان غرفه ها و ایستگاه های توزیع مواد غذایی ، بازدید و کنترل سرویس های بهداشتی ، بازدید و کنترل بهداشتی آب سرد کن ها ، مخازن آب آشامیدنی و کلر سنجی ، شش مورد نمونه برداری آب مخازن و آبسردکن ها ، کنترل مدیریت پسماندهای تولیدی ایستگاه های توزیع مواد غذایی بخش دیگری از فعالیت های کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران در روز جشن انقلاب بود.

• گروه اخبار : مناسبتی ملی مذهبی,[اخبار پايگاه]
: