• 1401/09/22 - 16:30
  • - تعداد بازدید: 91
  • - تعداد بازدید کنندگان: 84
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

کارگاه آموزشی کارکردهای فضای مجازی با رویکردآشنایی با برنامه ها و شبکه های مجازی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی کارکردهای فضای مجازی با رویکرد آشنایی با برنامه ها و شبکه های مجازی از ساعت 9 لغایت 12 در تاریخ یکشنبه 20 آذر 1401 به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور 131 نفر از همکاران دانشگاه در سالن سیصدنفره مرکز همایش های رازی برگزار گردید.

8872.mp3 کارگاه آموزشی کارکردهای فضای مجازی با رویکردآشنایی با برنامه ها و شبکه های مجازی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی کارکردهای فضای مجازی با رویکردآشنایی با برنامه ها و شبکه های مجازی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی کارکردهای فضای مجازی با رویکرد آشنایی با برنامه ها و شبکه های مجازی از ساعت 9 لغایت 12 در تاریخ یکشنبه 20 آذر 1401 به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور 131 نفر
از همکاران دانشگاه در سالن سیصدنفره مرکز همایش های رازی برگزار گردید.

مدرس کارگاه آقای روح ا... مومن نسب کارشناس رسانه و فضای مجازی با اشاره به نمای کلی از فضای مجازی و پیرامون آن فرمودند: هر چیزی که در فضای حقیقی یا فیزیکی وجود دارد ما به ازای آن در  فضای مجازی نیز وجود دارد مثل امنیت، سلامت، سرگرمی و ....

ایشان تعبیر مقام معظم رهبری در مورد فضای مجازی را این چنین بیان کردند: امروز فضای مجازی چندبرابر از فضای واقعی زندگی ما بزرگتر شده است بعضی در این فضا زندگی می کنند و بعضی در فضای مجازی نفس
می کشند.

اگر تمام اعضای یک خانواده پنج نفره، پنج گوشی یکسان با اینترنت مشترک و نرم افزارهای مشترک داشته باشند و بعد از یک هفته کارکرد گوشی ها مقایسه شود به خاطر نوع کارکرد در راستای نیازهای شخصی هر فرد می توان گوشی ها را از هم تفکیک نمود.

هرکدام از ما در یک حبابی از اطلاعات قرار داریم که بیرون حباب را می بینیم ولی فقط به درون حباب دسترسی داریم که به این امر فیلرتینگ حبابی می گویند. در رسانه های هوشمند پیام ما را انتخاب می کند نه اینکه ما پیام را انتخاب کنیم.

در ایام اربعین به دلیل حضور 25 میلیون و بیش از 50 میلیون تولید محتوا یونیک شده است و وارد پلتفرم ها شده است، قاعدتا باید فضای پلتفرم اربعینی می شد ولی آیا واقعا این اتفاق افتاد، نکته مهم اینجاست پلتفرم تعیین کننده است یک چیزی را هیچ کس نشوند و نبیند و یا هزاران نفر بشنوند و یا ببینند، در حقیقت در این فضا مهم نیست چند نفر یک حرف را می زنند مهم این است چند نفر این حرف را می شنونند و یا می بینند، هدف
این پلتفرم ها انداختن نماد و پرچم هایی است که نمی خواهند ارزش شود مثل اربعین، انقلاب و ....

ابزاری که اکنون بیشتر در پلتفرم ها مورد توجه قرار می گیرد فتنه ترس است که با ایجاد ترس به دنبال هدف تغییر در افراد می باشند، اگر فرد بترسد خودش کاری را که به آن القا شده است انجام می دهد.

امروزه هوش مصنوعی بسیار مهم است حتی در گفتگو و تربیت فرزندان نیز به جهاد تبیین نیاز است، اغتشاش اصلی در کف خیابان نیست بلکه در سرزمین اذهان است و در خانواده ها شکل گرفته است که برای اصلاح باید با جهاد تبیین ذهن ها را تغییر داد و با تغییر نگرش افراد خانواده براین مشکل غلبه کرد.

همکاران شرکت کننده در کارگاه از همه مراکز تابعه دانشگاه بودند که میزان حضور هرکدام از مراکز به شرح ذیل در جدول و نمودار قابل مشاهده است.

نام مرکز

تعداد

بیمارستان شهید فهمیده

4

دفتر بسیج جامعه پزشکی دانشگاه

3

بیمارستان شهدای یافت آباد

9

بیمارستان امام حسین بهارستان

7

بیمارستان حضرت رسول

1

بیمارستان حضرت فاطمه

2

بیمارستان سردار سلیمانی

1

بیمارستان فیروز ابادی

8

بیمارستان فیروزگر

5

بیمارستان لولاگر

3

بیمارستان شهدای هفتم تیر

6

حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم

6

دانشکده پزشکی

14

دانشکده پیراپزشکی

1

دانشکده توانبخشی

3

ستاد مرکزی

8

شبکه بهداشت بهارستان

3

شبکه بهداشت ملارد

8

شبکه بهداشت قدس

2

بیمارستان شهید اکبر آبادی

2

شهید هاشمی نژاد

1

مرکز بهداشت شمال غرب

10

شبکه بهداشت شهریار

6

مرکز بهداشت غرب

1

معاونت بهداشت

1

معاونت دانشجویی فرهنگی

16

جمع کل

131

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 8872
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings